Ömer Faruk Taşer kimdir?
Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer kimdir? İşte Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer'in özgeçmişi...

Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer 1980 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimi aldı. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü doçent ünvanına, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü profesör ünvanına sahip oldu. 

1980 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde, 1983 yılında St. Ansgar Hospital Kaza Cerrahisi Kliniği'nde, amburg Eppendorf Üniversitesi Ortopedi Bölümü ve Patoloji Enstitüsü'nde,  St.Vincenz Hospital Ortopedi Kliniği'nde, 2004 - 2008 yıllarında Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştı. 

Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer 2002 yılından bu yana Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Asya Pasifik Ortopedi Derneği

Dünya Hemofili Federasyonu

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Topluluğu

Türk Spor Travmatoloji, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Topluluğu

Türk Hemofili Derneği

Avrupa Spor Travmatoloji, Diz Cerrahisi ve Artroskopi Derneği

Gerhard Küntscher Kreis

Alman Ortopedi ve Travmatoloji Derneği

American Akademisi Ortopedi Cerrahı

Avrupa Ayak ve Ayak Bileği Topluluğu

Uluslararası Kıkırdak Tamiri Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları