Ali Rıza Karacı kimdir?
Doç. Dr. Ali Rıza Karacı kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi / Çocuk Kalp Sağlığı ve Cerrahisi bölümünde hizmet veren Doç. Dr.Ali Rıza Karacı'nın özgeçmişi...

1983 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. Ali Rıza Karacı Kalp ve Damar Cerrahisi ihtisasını 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde tamamladı.

2006 - 2014 yılları arasında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde, 2007 - 2013 yıllarında Kadir Has Üniversitesi / Florence Nightingale Hastanesi'nde görev yaptı.

Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Bilim Dalı’nda yandal ihtisası yapmış olan Doç. Dr. Ali Rıza Karacı 2014 yılından itibaren Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi Bilim Dalı’nda çalışıyor.

Yenidoğan ve çocukluk döneminde karşılaşılan doğumsal kalp ve damar hastalıklarının cerrahi tedavisi alanındaki çalışmalarına başarıyla devam ediyor.

İlgi Alanları:

Yeni Doğan ve Çocukluk Dönemi Kalp Hastalıkları

Çocuklarda Dolaşım Destek Sistemleri

Erişkin Kalp Hastalıkları

Üyelikler

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği

International Society for Pediatric Mechanical Cardiopulmonary Support

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları