Gizem Ünveren kimdir?
Uzm. Psikolog Gizem Ünveren kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Psikoloji bölümünde hizmet veren Uzm. Psikolog Gizem Ünveren'in özgeçmişi...

Manisa'da doğan Uzm. Psikolog Gizem Ünveren İstanbul Aydın Üniversitesi (burslu) Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. "Psikoloji Yüksek Lisansı"nı İstanbul Arel Üniversitesi'nde tamamladı. Halen de "Klinik Psikoloji Doktora Programı"na devam ediyor Lisans eğitimi sırasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Salihli Devlet Hastanesi'nde stajlarını tamamladı.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Transaksiyonel Analiz, EMDR, Şema Terapi aldığı eğitimlerden bazılarıdır. Mezun olduktan sonra İzmir Medicalpark Hastanesi'de, Özel Samyeli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ve Liv Hospital’da görev aldı.

2015 yılından itibaren Şişli Florence Nightingale Hastanesi bünyesinde çalışan Uzm. Psikolog Gizem Ünveren, klinik çalışmalarında "Bilişsel Davranışçı Terapi" kuramlarını uzmanlığını yaptığı "Pozitif Psikoloji" kuramları ile birleştirerek, hastalık üzerine odaklanmaktansa, danışanlarının sahip oldukları yeteneklerinin ve güçlü yönlerinin farkına varmalarına ve dolayısıyla daha mutlu ve daha tatmin edici yaşamalarına yardımcı olur.

İlgi Alanları:

Sosyal Kaygı 

Boşanma ve Kayıp Süreçlerine Uyum Zorlukları 

Kaygı ve Duygu Durum Problemlerİ

Depresyon 

Panik Bozukluk 

Sosyal Fobi

Okb (Obsesif Kompülsif Bozukluk)

İlişki Problemleri

Korkular  

Tükenmişlik Sendromu

Travma

Üyelikler

Bilişsel Davranışçı Terapisi Derneği

Türk Psikologlar Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları