Ayşe Çıkım Sertkaya kimdir?
Prof. Dr. Ayşe Çıkım Sertkaya kimdir? İşte Memorial Şişli ve Bahçelievler Hastanesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Ayşe Çıkım Sertkaya'nın özgeçmişi..

Prof. Dr. Ayşe Çıkım Sertkaya 1970 yılında İstanbul'da doğdu. 1988-1994 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1996-2001 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi, 2001-2003 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Yan Dal Uzmanlık Eğitimi aldı. 

2007 yılında doçent, 2012 yılında profesör ünvanına sahip oldu. 1996-2001 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak, 2001-2003 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı olarak , 2003-2015 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

2015-2016 yılları arasında Göztepe Medicalpark Hastanesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı olarak çalıştı. Prof. Dr. Ayşe Çıkım Sertkaya  2016 yılından bu yana Memorial Şişli Hastanesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı olarak , 2018 yılından bu yana Memorial Bahçelievler Hastanesi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı olarak hizmet veriyor.

Bilimsel Yayınları

Ulusal ve Uluslararası toplantılarda yayınlanan çok sayıda bildiri ve makale

Çok sayıda kitapta yazarlık ve editörlük

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

Ulusal ve Uluslararası çok sayıda bilimsel etkinliğe katılmıştır.

Mesleki Üyelikleri

Türk Tabipler Birliği

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği (TEMD)

Avrupa Endokrinoloji Derneği (ESE)

Türkiye Obezite Derneği

Endokrinolojide Diyalog Derneği

Amerikan Klinik Endokrinologlar Derneği

Türk Diyabet Vakfı (TDV)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları