Gökçe Geyik kimdir?
Klinik Psikolog Gökçe Geyik kimdir? İşte Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Psikoloji bölümünde hizmet veren Klinik Psikolog Gökçe Geyik'in özgeçmişi...

İstanbul doğumlu Klinik Psikolog Gökçe Geyik Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünden (İngilizce) mezun oldu. Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programından “Ebeveyn Kabul/Red Algısının Yetişkin Bireylerin Psikolojik Uyumuna Etkisinin Cinsiyet Açısından İncelenmesi” adlı tez konusu ile uzmanlığını aldı.

Lisans ve yüksek lisans eğitimleri boyunca farklı danışmanlık merkezlerinin yanı sıra, Özel Fransız Lape Hastanesi, REEM Nöropsikiyatri Kliniği, Doğa Koleji, Bakırköy ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinde stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Lisans eğitimi sırasında Londra'da dil eğitimi gördü.

Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama Merkezi (SOYAÇ) ile birlikte yürütülen "Gençler için Gençlerle" adlı sosyal sorumluluk projesinde Yrd.Doç.Dr. Özden Bademci süpervizörlüğünde gönüllü akran danışmanlığı yapmış ve gençlerle farklı atölye çalışmalarında bulundu. Ayrıca bu proje kapsamında Almanya Darmstadt'ta bulunan Hochschule Üniversitesi'nde Psikodrama workshop'una (Prof. Dr. Groterath) katılma ve  anaokulu ve çocuk rehabilitasyon merkezlerinde gözlem yapma fırsatı oldu.

Özyeğin Üniversitesi Çocuk Araştırmaları Laboratuvarı'nda 3-6 yaş grubu çocuk ve aileleriyle yürütülen Dr. Öğr. Üyesi Deniz Tahiroğlu’nun TUBİTAK destekli projesinde asistanlık yaptı.. İNSEV (İnsan Sağlığı ve Eğitimi Vakfı) Limon Ağacı projesinde klinik psikolog olarak görev almış, okul çağındaki risk grubu öğrenci ve ailelerine danışmanlık yapmıştır.

Şişli Florence Nightingale Hastanesi’nde Uzm. Klinik Psikolog olarak psikodinamik (ilişkisel) yönelimli terapi yapıyor. 

Eğitimler:

Psikodinamik Süpervizyon (Uzm. Kln. Psk. Gonca Şensözen) (2015 - devam ediyor)

Imago Couple Therapy - Imago Çift Terapisi (Harville Hendrix ve Helen LaKelly Hunt, Ph.D.)

Bilişsel Davranışçı Terapi Dersi 

Şema Terapi Dersi 

Çocuklar için Alıcı Dil Testi / TİFALDİ

Bilişsel Davranışçı Terapiye Giriş Eğitimi

Travma ve Travma Sonrası Stress Bozukluğunun Bilişsel Davranışçı Terapisi

Çocuklarla Çalışma Teknikleri (3-12 yaş) 

Çözüm Odaklı Terapi

İlgi Alanları:

Yetişkin Psikolojisi

Duygu Durum Problemleri

Kaygı Bozukluğu

Yas Süreci

Kişilik Bozuklukları

Travma

Anne Baba Çocuk İlişkisi

Erken Çocukluk Dönemi

Takıntılar

Motivasyon Kaybı

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları