Zeki Şekerci kimdir?
Prof. Dr. Zeki Şekerci kimdir? İşte Medipol Mega Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Zeki Şekerci'nin özgeçmişi..

Prof. Dr. Zeki Şekerci 1956 yılında Ankara'da doğdu. 1980 yılındaHacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi.  1981-1986 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana bilim Dalı okudu.1986-1988 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi İstanbul Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yer aldı. 1994-1995 yıllarında Danimarka Kopenhag Üniversitesi Tıp Fakültesi

Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde ve Araştırma Laboratuvarında Prof. Flemming Gjerris’in yanında çalıştı. Türk Nöroşirurji Akademisi ve Türk Kafatabanı Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, 2014-2016 yıllarında Türk Nöroşirurji Derneğinin Başkanlığı, Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Kilniğinde Klinik Şefliği, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı başkanlığı yaptı. 

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalıştı. İngilizce bilen Prof. Dr. Zeki Şekerci şuanda Medipol Mega Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde hizmet veriyor. 

Yayınlar

Ulusal ve uluslara dergilerde yayımlanmış 145 adet makalesi,

3 adet yazılmış kitap bölümü

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları