Yaşar Mesut Pekcan kimdir?
Prof. Dr. Yaşar Mesut Pekcan kimdir? İşte Medicana Çamlıca'da Genel Cerrahi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Yaşar Mesut Pekcan'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Yaşar Mesut Pekcan 1971 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirip, 1980 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde uzmanlık eğitimi aldı.

Hava Harb Okulu Sağlık Amiri  - Gülhane Askeri Tıp Akademisi  Askeri Hekimlik stajı yaptı. Gülhane Askeri Tıp Akademisi  I.  Cerrahi   Direktörlüğü yaptı ve araştırma görevlisi oldu. 400 yataklı Hava Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı olarak, Johns Hopkins Üniversitesi Tıp FakültesiG enel   Cerrahi ve Çocuk Cerrahisi olarak, Hallamshire hospital /Sheffield/ İngilte- Genel   cerrahi ve çocuk cerrahisi olarak, Hallamshire hospital /Sheffield/ İngilte- Genel cerrahi ve çocuk cerrahisi olarak çalıştı.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi  AD  Yrd Doçent, Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp Fakültesi   Genel Cerrahi  AD  Doçenti, Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp Fakültesi Fizyoloji AD Başkanı, Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD Profesörü , Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp   Fakültesi Genel Cerrahi AD  Profesörü Endokrin Cerrahi BD Başkanı oldu.

Ankara Çağ Hastanesi'nde, Ankara Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde, Lifemed Tıp Merkezi - Aksoy Hastanesi'nde ve Hospitalium Çamlıca Hastanesi'nde görev aldı.

Prof. Dr. Yaşar Mesut Pekcan şuanda Medicana Çamlıca'da Genel Cerrahi bölümünde hizmet vermeye devam ediyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları