Reyhan Çeliker kimdir?
Prof. Dr. Reyhan Çeliker kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Reyhan Çeliker'in özgeçmişi..

Prof. Dr. Reyhan Çeliker 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık eğitimi aldı. 

1995 ve 2002 yıllarında yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gördü. 1992 yılında Amsterdam Universitesi, Klinik Nörofizyoloji Departmanı, Amsterdam, Hollanda'da ve Gent Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Departmanı, Belçika'da bulundu. 

1993 - 1995 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Reahbilitasyon Anabilim Dalı, Yardımcı Doçent olarak, 1995 - 2002 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Doçent olarak çalıştı. 1997 yılında Guy's Hospital, Ağrı Kliniği ve Romatoloji Departmanı, Londra, İngiltere'de yer aldı. 

2000 yılında Avrupa Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Board Diplomasına sahip oldu. 2002 - 2009 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Profesör olarak görev yaptı. 

Prof. Dr. Reyhan Çeliker 2009 yılından bu yana Maslak Acıbadem Hastanesi'nde  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türkiye Osteoporoz Derneği

İstanbul Tabip Odası

International Society of Physical and Rehabilitational Medicine (ISPRM)

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği

Türk Tıbbi Rehabilitasyon Kurumu Derneği

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimler Derneği

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği

Türkiye Klinik Nörofizyoloji ve EEG-EMG Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları