Murat Haluk Özkul Kimdir?
İstinye Üniversitesi Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Kulak Burun Boğaz biriminde hizmet veren Prof. Dr. Murat Haluk Özkul Kimdir?

Prof. Dr. Murat Haluk Özkul Kimdir?

Prof. Dr. Murat Haluk Özkul,1975-1981 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Sivas Tıp Fakültesi'ni, son 1 yıl Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirdi. 1987 yılında SSK Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. KBB Kliniği'nde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra, 198-1989 yılları arasında birinciliğinden dolayı mecburi hizmetini Vakıf Gureba Hastanesi'nde KBB Klinik Başasistanı olarak yaptı. Başasistanlık görevini 2010 yılına kadar sürdürdü. 1993-1994 yıllarında Harvard Medical School, Massathusetts Eye and Ear Infirmary,Boston ABD. Gözlemci statüsünde Kulak ve kafa Tabanı Cerrahisi derslerine ve ameliyatlarına katıldı ve Harvard Tıp Fakültesi'nde Temporal Kemik Labaratuarı şefi Prof. Dr. Parwez Janfeza tarafından Temporal Bone Labaratuarı gözetmen olarak bulundu. 2010-2015 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çeşitli idari görevlerde bulunan Prof. Dr. Murat Haluk Özkul, İstinye Üniversitesi Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Kulak Burun Boğaz biriminde hizmet vermektedir.

Mesleki Üyelikler

1. Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yeterlilik Kurulu Eğitim Komisyonu Üyesi (2 kez, 2010 ve 2011 de seçildi, halen devam ediyor)

2. İstanbul KBB-BBC Uzmanları Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi (2009 dan günümüze)

3. Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği Üyesi

4. İstanbul Tabip Odası Üyesi,

5. Türk Uyku Tıbbı Derneği Üyesi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları