Özlem Pata kimdir?
Prof. Dr. Özlem Pata kimdir? İşte Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Özlem Pata'nın özgeçmişi...

Prof. Dr. Özlem Pata 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1999 yılında Ankara Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık, 2011 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu Perinatoloji eğitimi aldı. 2005 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi doçent ünvanına sahip oldu. 

1999 - 2005 yılları arasında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Yardımcı Doçent olarak, 2005 - 2006 yıllarında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Doçent olarak, 2006 yılında King's College Hospital'da çalıştı. 

Prof. Dr. Özlem Pata 2006 yılından bu yana Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veriyor.

ÜYELİKLER

Türk Jinekoloji Derneği

Türk- Alman Jinekoloji Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları