Pınar Seymen kimdir?
Prof. Dr. Pınar Seymen kimdir? İşte Şişli Kolan International Nefroloji, Böbrek Hastalıkları bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Pınar Seymen 'in biyografisi..

Prof. Dr. Pınar Seymen hemodiyaliz uzmanlık eğitimi ,periton diyaliz eğitimi,kardio-Renal sendrom kursu böbrek nakli eğitimi ve hemodiyaliz reuse eğitimi aldı.

Prof. Dr. Pınar Seymen 1993-1999 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve AraştırmaHastanesi İç Hastalıkları Asistanı olarak, 1999-2002 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. 2002-2004 yılları arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nefroloji Üst İhtisas Eğitimi aldı.2004-2011 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Uzmanı oldu.

Prof. Dr. Pınar Seymen 2011 Doçent Doktor ünvanını aldı. 2011-2012 yılları arasında Memorial Ataşehir Hastanesi Nefroloji ve Böbrek Nakli Ünitesi'nde , 2012-2013 yılları arasında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bili Dalı Başkanı ve Florence Nightingale Hastanesi Böbrek Nakli Ünitesi'nde, 2013 yılında Fresenius Medical Care Ataşehir Kliniği Nefroloji Uzmanı olarak görev aldı.

Bilimsel makaleler yazan Seymen, 2014 yılından bu yana Şişli Kolan International Hospital Nefroloji Uzmanı olarak görevine devam ediyor.

İlgi Alanları

Böbrek hastalıkları ve İç Hastalıkları

Hipertansiyon

Böbrek Yetersizliği

Glomerulonefrit

Böbrek Nakli

Diabetik Nefropati

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları