Meral Bayramoğlu kimdir?
Prof. Dr. Meral Bayramoğlu kimdir? İşte Kozyatağı Acıbadem Hastanesi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Meral Bayramoğlu'nun özgeçmişi..

Prof. Dr. Meral Bayramoğlu 1988 yılında Bornova Anadolu Lisesi'ni, 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1998 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık eğitimi aldı. 

2005 yılında Başkent Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı / Yardımcı Doçent ve Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi / Doçent ünvanına sahip oldu. 

1998 - 2003 yılları arasında Başkent Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında, 2005 - 2007 yılları arasında Başkent Üniversitesi Fizik Tedavi ve RehabilitasyonAnabilim Dalı / Doçent olarak, 2007 - 2014 yılları arasında Ankara Güven Hastanesi / Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde çalıştı. 

Prof. Dr. Meral Bayramoğlu 2014 yılından bu yana Kozyatağı Acıbadem Hastanesi'nde  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimler Derneği

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği

İstanbul Tabip Odası

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları