Faruk Abike kimdir?
Doç. Dr. Faruk Abike kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum / Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Faruk Abike'nin özgeçmişi...

1976 yılında doğan Doç. Dr. Faruk Abike 1998 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.  2003 yılında Ankara Dr Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum ihtisasını tamamladı.

2003 - 2004 yıllarında Isparta Şakiraraağaç, Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde, 2005 - 2006 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde , 2007 - 2010 yıllarında Bayındır Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde, 2010 - 2012 yıllarında Medicana İnternational Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde çalıştı. 

Amerika Birleşik Devletleri’nde Johns Hopkins Üniversitesi’nde ve Avusturya Innsbruck' da eğitim amacıyla bulunan Doç Dr Faruk Abike, Laparoskopik Jinekolojik operasyonlar, (Laparoskopik myomektomi, Endometriozis ve Endometrioma cerrahisi, Laparoskopik Histerektomi,), Histereskopik operasyonlar, Ürojinekolojik operasyonlar, (idrar kaçırma ve genital sarkma operasyonları), Normal ve Yüksek Riskli Gebeliklerin takibi ve doğumları üzerine deneyimleri bulunuyor

2012 yılından beri Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'nde hizmet vermeye devam ediyor.

İlgi Alanları:

Ürojinekoloji ve Üriner İnkontinans Cerrahisi ( İdrar Kaçırma Operasyonları)

Laparoskopik Cerrahi

Genel Jinekoloji

Obstetrik

Üyelikler

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

Jinekolojik Endoskopi Derneği

Turk Jinekolojik Onkoloji Derneği

Society of Gynecological Oncologist

Ankara Tabip Odası

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları