Mehmet Selim Kocabora kimdir?
Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora kimdir? İşte Medipol Mega Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora'nın özgeçmişi..

Prof. Dr. İrfan Barutçu  1962 yılında İstanbul'da doğdu. 1981 - 1987 yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1988 - 1992 yılları arasında Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi; Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fransa Grenoble Üniversite Göz Kliniği Göz Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi aldı. 

1992 - 1999 yılları arasında Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi - Çatalca Devlet Hastanesi - Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Uzman Hekim olarak çalıştı. 

1999 - 2011 yılları arasında Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şef Yardımcılığı, 2011 - 2012 yılları arasında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefliği yaptı.

İngilizce ve Fransızca bilen Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora şuanda Medipol Mega Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veriyor. 

Mesleki üyelikler

1- İstanbul Tabip Odası

2- Türk Oftalmoloji Derneği 

3- Socıete Francaıse D’ophtalmologıe 

4- European Socıety of Cataract and Refractive Surgeons 

5- Euretina (European Society for Retina Specialists)

6- Ever (European Association for Vision and Eye Research)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları