İhsan Öge kimdir?
Prof. Dr. İhsan Öge kimdir? İşte Etiler Dünya Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. İhsan Öge'nin biyografisi..

Prof. Dr. İhsan Öge 1945 yılında Ordu'da doğdu.1970 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1977 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimi aldı.

1978 yılında Moorfields Eye Hospital London'da bulundu. 1982 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Doç.) olarak çalıştı. 1983 yılında Eye and Ear Infirmary, Newyork'a gitti. 

1988 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Profesör olarak, 1990 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Başhekimi olarak  2000 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı olarak görev yaptı. 

İngilizce bilen Prof. Dr. İhsan Öge şuanda Etiler Dünya Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

Tedavi Alanları

Glokom 

Medikal Retina

150'nin üzerinde bilimsel yayın ve makaleye sahip olan Prof. Dr. İhsan Öge'nin aktif olarak göz hekimliği yaptığı süre 38 yıl, 20.000'in üzerinde cerrahi vaka deneyimi bulunuyor.

Ulusal veya Uluslararası yayınları: 150 üzeri

Seminerleri: 200 üzeri

Kitapları: 10 Adet (Chapter)

Üyesi olduğu Dernekler

Türk Oftalmoloji Deneği

Glokom Birimi (Birim Sekreteri ve Başkanı)

Katarakt ve Refraktif Birimi

Kontakt Lens Birimi (Kurucu üye)

ESCRS (European  Society Catarakt Refractive Surgery)

EGS (European Glaucoma Society)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları