Banu Yazıcı kimdir?
Op. Dr. Banu Yazıcı kimdir? İşte Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veren Op. Dr. Banu Yazıcı'nın özgeçmişi...

Op. Dr. Banu Yazıcı 1998 - 2004 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2006 - 2011 yılları arasında İstanbul Dr.Sadi konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yenidoğan Rotasyon eğitimi , İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık eğitimi aldı. 

2011 - 2012 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Van Başkale Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarında, 2012 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak, 2014 yılında Spina Bifida Araştırma Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve  Down Sendromu Araştırma Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. 

Op. Dr. Banu Yazıcı şuanda Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veriyor. 

Üyelikler

Türk Tabipler Birliği

Türk Pediatri Derneği

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları