Ata Can Atalar kimdir?
Prof. Dr. Ata Can Atalar kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji, Omuz ve Dirsek Cerrahisi Merkezi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Ata Can Atalar'ın özgeçmişi...

Prof. Dr. Ata Can Atalar 1989 yılında İstanbul Erkek Lisesi'ni, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimi aldı. 

2003 yılında Avrupa Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği SECEC / ESSSE (European Society for Surgery of Shoulder and Elbow) Bursu aldı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı / Doçent Doktor ünvanına, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı / Profesör Doktor ünvanına sahip oldu.

2000 - 2002 yılları arasında JFK Hastanesi / Uzman Hekim olarak, 2002 - 2004 yılları arasında VKV Amerikan Hastanesi / Uzman Hekim olarak, 2004 - 2017 yıllarında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı / Öğretim Üyesi olarak görev yaptı.

Prof. Dr. Ata Can Atalar 2011 yılından bu yana Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji, Omuz ve Dirsek Cerrahisi Merkezi bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği

Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD)

Avrupa Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği (SECEC / ESSSE)

AO Trauma (Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen)

Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

Almanca

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları