Yusufhan Süoğlu kimdir?
Prof. Dr. Yusufhan Süoğlu kimdir? İşte Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Yusufhan Süoğlu'nun özgeçmişi..

Prof. Dr. Yusufhan Süoğlu 1989 East Birmingham University, Pratik Eğitim: Toraks Cerrahisi eğitimi aldı. 1991 - 1995 yıllarında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1995 yılında  İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimi aldı. 

1997 yılında Marburg University, Fulda Teaching Hospital, KBB ve Baş Boyun Cerrahisi ve Fasiyal Plastik, Almanya'da, 2004 yılında Oregon Health & Science University, KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Departmanı, Fasiyal Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi, ABD'de bulundu. 2008 yılında İstanbul Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi'nde profesör ünvanına sahip oldu. 

1998 - 2000 yılları arasında Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nde, 2004 yılında Virginia University, KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Departmanı, Fasiyal Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi, ABD'de, 2012 yılında Kadıköy Şifa, Ataşehir Hastanesi'nde çalıştı. 

Prof. Dr. Yusufhan Süoğlu 2012 yılından bu yana Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Larengoloji Derneği

Avrupa Rinoloji Derneği

Avrupa Fasyal Plastik Akademisi

Yüz Plastik Cerrahi Deneği

Türk KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları