Ömürsen Yıldırım kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Ömürsen Yıldırım kimdir? İşte Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi Ömürsen Yıldırım 'ın özgeçmişi...

1982 yılında doğan Dr. Öğr. Üyesi Ömürsen Yıldırım  2006 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, Kulak Burun Boğaz ve Baş ve Boyun Cerrahisi ihtisasını 2013 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı.

Uzmanlık eğitiminin başından itibaren Burun Hastalıkları ve Cerrahisi yanında  Alerji ve İmmünoloji alanı ile de özel olarak ilgilenen Dr. Öğr. Gör. Ömürsen Yıldırım, Royal Brompton Hospital Allergy and Immunology Clinics - İngiltere’de gözlemci ve araştırmacı olarak bulunmuş, ayrıca bu alanlarla ilgili yurt içi ve yurt dışı birçok eğitim ve workshoplara katılmıştır. 2011 yılında European Academy of Allergy and Clinical Immunology mentorship programını kazanarak, Avrupa’nın en iyi Alerjistlerinden biri kabul edilen Dr Glenis Scadding ile çalışma fırsatını bulmuştur. Halen İstanbul Üniversitesi Aziz Sancar Deneysel Tıp Enstitüsü İmmünoloji Anabilim Dalı’nda doktora programına devam ediyor.

2015 yılından itibaren Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde çalışmaya başlayan Dr. Öğr. Gör. Ömürsen Yıldırım, Bilim Üniversitesi Kulak Burun Boğaz - Baş ve Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görevine devam ediyor.

İlgi Alanları:

Alerji-İmmünoterapi (Alerji Aşıları)

Genel KBB Hastalıkları

Pediatrik KBB Hastalıkları ve Cerrahisi (Bademcik, Geniz eti alınması, Kulak Tüpü Uygulamaları)

Burun ve Sinüs Hastalıkları ve Cerrahisi

Endoskopik Cerrahi

Kulak Zarı Hastalıkları

Tinnitus (Kulak Çınlaması)

Üyelikler

Association of Women Surgeons

EAACI- European Academy of Allergy and Clinical Immunology

AAAAI- American Academy of Allergy Asthma and Immunology

World Allergy Organisation 

European Rhinologic Society

Türkiye Alerji İmmünoloji Derneği

British Society of Immunology

İstanbul KBB ve BBC Uzmanları Derneği

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği

Türk Tabipler Birliği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları