Mehmet Kerem Oral kimdir?
Op. Dr. Mehmet Kerem Oral kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde hizmet veren Op. Dr. Mehmet Kerem Oral'ın özgeçmişi...

1977 yılında İstanbul'da doğan Op. Dr. Mehmet Kerem Oral 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimi için 2001 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi bünyesinde Şişli Florence Nightingale Hastanesinde çalışmaya başladı. 

2007 yılında tamamladığı eğitimin ardından mecburi hizmet ve askenlik görevlerini tamamladıktan sonra 2011 yılında İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde uzman doktor olarak göreve başladı.

Op Dr Mehmet Kerem Oral erişkin açık kalp cerrahisi ve minimal invaziv kalp cerrahisinin yanısıra özellikle endovasküler damar cerrahisi ve endovasküler aort cerrahisi uygulamalarını  Florence Nightingale Hastanesi'nde gerçekleştiriyor.

Bunların yanında venöz yetmezlik (varis) tedavisi- açık damar cerrahisi ve açık ve kapalı yöntemlerin birlikte kullanıldığı hibrid cerrahi uygulamalarını başarıyla yapıyor.

İlgi Alanları:

Koroner Arter Cerrahisi

Kalp Kapak Cerrahisi

Minimal İnvaziv Kalp Cerrahisi

Periferik Arter Cerrahisi

Endovasküler Stend Tedavisi

Varis Tedavisi ve Cerrahisi

Üyelikler

Türk Kalp Damar Cerrahisi Derneği

Ulusal Damar Cerrahisi Derneği

Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği

Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları