Mehmet Bilge Çetinkaya Kimdir?
Medical Park Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminde hizmet veren Prof. Dr. Mehmet Bilge Çetinkaya Kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Bilge Çetinkaya Kimdir?

Evli ve bir çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Bilge Çetinkaya, 1969 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, zorunlu hizmetini Erzurum'da yaptı. 1993-1998 yılları arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 1999'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Mehmet Bilge Çetinkaya, 2000 yılında Yardımcı Doçent, 2005 yılında Doçent, 2011 yılında Profesör unvanını aldı. 2007 yılında Yale Üniversitesi'nde Reprodüktif Endokrinoloji ve in Vitro fertilizasyon alanlarında eğitim aldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akademik çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Mehmet Bilge Çetinkaya, Medical Park Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminde hizmet vermektedir.

Uzmanlık Alanları: Endoskopik cerrahi, İnfertilite, Tüp Bebek, Üriner inkontinans cerrahi, İdrar kaçırma, Laporoskopik Cerrahi, Onkolojik cerrahi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları