Levent Eminoğlu kimdir?
Op. Dr. Levent Eminoğlu kimdir? İşte Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi'nde Genel Cerrahi bölümünde hizmet veren Op. Dr. Levent Eminoğlu 'nun özgeçmişi...

1987'de İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden, 1993'de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Tıp öğrenimi sürecinde St. Thomas Hospital (Londra, İngiltere) de ve Robert Wood Johnson University Hospital (New Jersey  ABD) de cerrahi stajları, Massachusetts General Hospital, Harvard University (Boston ABD)'de cerrahi intörnlüğünü yaptı.

1999'da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Genel Cerrahi Uzmanlığını tamamladı. Askerlik görevini TSK Adana Asker Hastanesinde 1999 - 2000'de yaptı.

2000 yılında KadıköyŞifa Kadıköy Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2010 itibariyle KadıköyŞifa Kadıköy ve Ataşehir hastanelerinde  Genel Cerrahi uzmanlığı görevini sürdürdü.

Türkiye'de laparoskopik reflü cerrahisinde 3000 vakalık seri ile en büyük serilerden birine sahiptir. Laparoskopik Reflü cerrahisinde uzmanlık sonrası eğitim kursları düzenledi. Türkiye'deki ilk Endoskopik Reflü cerrahisini (Plicator) 2005'de KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi'nde uyguladı.

Barrett Ösofagus tedavisinde Türkiye'deki ilk Radyofrekans (Barrx) tedavisini yaptı. Türkiye'deki ilk, Avrupa'daki ikinci Robotik Tek Delikten Safra Kesesi ameliyatını 2011'de, dünyadaki ilk Robotik Tek Delikten Reflü ameliyatını 2011'de KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi'nde yapmıştır. Hemoroid Tedavisi konusunda Stapler ile Anopeksi (De Longo) yöntemini Türkiye'de ilk uygulayan cerrahlardan biridir ve bu konuda 2004 ve 2005'de eğitim kursları verdi.

Op. Dr. Levent Eminoğlu 2017 yılından bu yana Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi'nde Genel Cerrahi bölümünde hizmet veriyor.

İlgi Alanları:

Laparoskopik Cerrahi

Endoskopik Cerrahi

Robotik, Laparoskopik ve Endoskopik Reflü Cerrahisi

Robotik, Laparoskopik ve Endoskopik Obezite Tedavisi

Tek Giriş (Single Port) Safra Kesesi Ameliyatları

Hemoroid Cerrahisi

Üyelikler

Türk Cerrahi Derneği

Hepatopankraetobilier Cerrahi Derneği 

İstanbul Cerrahi Derneği

EAES  Avrupa Endoskoik Cerrahi Derneği

EATS  Avrupa Transluminal Cerrahi Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları