Köksal Bilgen kimdir?
Doç. Dr. Köksal Bilgen kimdir? İşte Ataşehir ve Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Genel Cerrahi / Meme Cerrahisi / Obezite ve Metabolik Cerrahi bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Köksal Bilgen'in özgeçmişi...

1970 yılında Ankara'da doğan Doç. Dr. Köksal Bilgen 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı ve tıp doktoru unvanı aldı. İhtisasını ise SSK Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptı ve 2010 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

1997 - 2005 yılları arasında SSK Ankara Eğitim Hastanesi 1. Genel Cerrahi Kliniği / Uzm. Dr. olarak, 2005 - 2010 yılları arasında S. B. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Genel Cerrahi Kliniği / Uzm. Dr. olarak, 2010 - 2014 yılları arasında Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Gör. olarak, 2015 yılında Memorial Sağlık Grubu Ataşehir Hastanesinde Doç. Dr. olarak çalıştı. 

Doç. Dr. Köksal Bilgen şuanda Ataşehir ve Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Genel Cerrahi / Meme Cerrahisi / Obezite ve Metabolik Cerrahi bölümünde hizmet veriyor.

Doç. Dr. Köksal BİLGEN, eğitimi ve mesleki hayatı boyunca çok sayıda kongre, konferans ve eğitime katılmış olup halen yakından takip etmektedir. Kendisine ait 9 adet uluslararası, 7 adet ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makalesi, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildirisi bulunuyor.

Üyelikler

Türk Cerrahi Derneği

Ankara Cerrahi Derneği

Türkiye Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği

Endokrin Cerrahisi Derneği

Endokrinolojide Diyalog Derneği

SENATURK (Senoloji Akademisi)

Turkish - Bulgarian Endocrine and Breast Surgery Club

EURAMA (Eurapian - Asian Society For Breast Disease)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları