Kıvanç Cebesoy kimdir?
Uzm. Dr. Kıvanç Cebesoy kimdir? Birçok sağlık programı, ulusal gazete ve dergilerde tecrübelerini aktaran Uzm. Dr. Kıvanç Cebesoy hakkında tüm bilgiler...

Uzm. Dr. Kıvanç Cebesoy kimdir?

Uzm. Dr. Kıvanç Cebesoy, 1979 yılında Adana'da doğdu. İki kız çocuk babası olan Kıvanç Cebesoy, 1995 yılında Gaziantep Fen Lisesi'nden mezun oldu. 2000 yılında mezun olduğu Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bölümünde eğitimi devam ederken, 1998 yılında Atlanta Georgia Üniversitesi'nde estetik diş hekimliği bölümünde çalışmalar yaptı. 

Altı yıl serbest diş hekimi olarak Adana'da çalışan Cebesoy, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Ortodonti ihtisasını tamamlayarak, 2010 yılında Uzman Doktor unvanına sahip oldu.

Uzmanlık öğreninimi sürerken, ortognatik cerrahi, dudak - damak yarıkları gibi ağır çene – yüz anomalilerinin tedavi protokolü ile ilgili seminerler sundu. 

Çok iyi derecede İngilizce bilen Dr. Kıvanç Cebesoy, 2011 yılında İstanbul'a yerleşerek, Bağdat Caddesi'nde yer alan kendi muayenehanesinde estetik diş hekimliği, ortognatik cerrahi, implantoloji ve ortodonti alanlarında hizmet sunmaktadır.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları