Hikmet Şükrü Erdem kimdir?
Uzm. Dr. Hikmet Şükrü Erdem kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Check Up ve Sağlıklı Yaşam bölümünde hizmet veren Uzm. Dr. Hikmet Şükrü Erdem'in özgeçmişi...

1962 yılında İstanbul'da doğan Uzm. Dr. Hikmet Şükrü Erdem 1980 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde tip öğrenimine başladı. 1986 yılında diplomasını alarak Ķırşehir'de mecburi hizmetini Doktor ve sonrasında İl Sağlık Müdürü olarak yaptı. 

Ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi, Dahiliye, Cerrahi, Çocuk, Kadın doğum; Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Psikiatri Kliniklerinde ihtisas görerek 1991 yılında Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Askerliğini İstanbul Harp Akademisi Polikliniği'nde tamamladı. 1992 - 1998 yıllarında muayenesinde, Haydarpaşa Numune Hastanesi Küçükyalı Polikliniği'nde, Maltepe Acil Birimlerden Sorumlu Sağlık Grup Başkanlığı'nda, MedAmerikan Polikliniği Aile Hekimliği ve Check up biriminde çalıştı.

Doktor Med 24 Mobil Sağlık Hizmetleri ve Özel Clinix Polikliniği 'ni kurdu ve işletti. Bu çalışmalarını sürdürürken Milli Reasürans T.A.Ş. nin 20 yıl süreyle hekimliğini üstlendi. 2011 yılında Kadıköy Florence Nightinghale Hastanesi'nde Check up Birimi sorumlu doktoru olarak çalışmaya başladı ve halen çalışmalarını sürdürüyor.

Üyelikler

Ulusal Endoskopi Laparoskopi Cerrahi Derneği

Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi)

Ulusal Fıtık Cerrahi Derneği

Türk Kolon ve Rektum Cerrahi Derneği

İstanbul Cerrahi Derneği (Yönetim Kurulu Üyesi)

SIS-E, Surgical Infection Society of Europe

American Society for Metabolic and Bariatric Surgery

European Association for Endoscopic Surgery and Other Interventional Techniques (EAES)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları