Halise Neslihan Önenli Mungan Kimdir?
Acıbadem Adana Hastanesi Büyüme ve Ergenlik Merkezi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi alanında hizmet veren Prof. Dr. Halise Neslihan Önenli Mungan Kimdir?

Prof. Dr. Halise Neslihan Önenli Mungan Kimdir?

Prof. Dr. Halise Neslihan Önenli Mungan, 1988 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1988-1990 yılları arasında Konya Seydişehir 1 No'lu Merkez Sağlık Ocağı'nda ve Adana Reşatbey Merkez Sağlık Ocağı'nda pratisyen hekimlik yaptı. 1995 yılında Çukurova Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede 2010 yılında Çocuk Endokrinolojisi alanında üst ihtisasını yaptı. Prof. Dr. Halise Neslihan Önenli Mungan, 2016 yılından beri Acıbadem Adana Hastanesi Büyüme ve Ergenlik Merkezi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi alanında hizmet vermektedir.

ÜYELİKLER

Adana Ticaret Odası / Yönetim Kurulu Başkanlığı

Adana Ticaret Odası / Onur Kurulu Üyeliği

Adana Ticaret Odası / Delege

YÖNETİLEN TEZLER

Tıpta Uzmanlık, I.Kaplan, "Primer ailesel hiperlipidemi tanılı çocuk ve adölesanlarda demografik, klinik özellikler ve bunların mutasyon analizi sonuçlarıyla ilişkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2016.

Tıpta Uzmanlık, A.Kara, "Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Metabolizma Hastalıkları ve Beslenme Polikliniğinde tanı alan veya takibe giren kalıtsal metabolik hastalığı olan hastaların tanılarının, klinik ve laboratuar bulgularının analizi ile takip sonuçlarının değerlendirilmesi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2012.

Tıpta Uzmanlık, I.Öncü, "Çocukluk çağı obezitesinde metabolik parametrelerin diyet ve egzersizle ilişkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Eylül, 2009.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları