Feride Füsun Okan kimdir?
Doç. Dr. Feride Füsun Okan kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Yenidoğan bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Feride Füsun Okan'ın özgeçmişi...

1958 yılında İstanbul'da doğan Doç. Dr. Feride Füsun Okan 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mecburi hizmetini bitidikten sonra, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D'da uzmanlık eğitimini tamamladı. T.C Sağlık Bakanlığı Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde 3 yıl başasistanlık yaptı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D, Neonatoloji B.D'da yenidoğan üst ihtisasını tamamladı ve  T.C Sağlık Bakanlığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yenidoğan Kliniği Şef Muavini olarak görevine başladı. Ayrıca bu dönemde yarı-zamanlı olarak Acıbadem Sağlık Gurubu Kadıköy Hastanesi Yenidoğan Bölümü sorumlusu idi.  Aynı dönemde bir süre A.B.D North Carolina Üniversitesi Yenidoğan Ünitesi'nde de çalıştı. 

Doç. Dr. F. Füsun Okan  2010 yılından beri Florence Nightingale Kadıköy Hastanesi'nde, tam zamanlı olarak, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu doktoru ve pediatrist olarak çalışıyor.

Türk Neonatoloji Derneği, Milli Pediatri Derneği üyesi olan Doç. Dr. F. Füsun Okan ,  İstanbul Üniversitesi AUZEF Fakültesi Sosyoloji Bölümünde lisans eğitimi yapmaya başladı.

Üyelikler

Milli Pediatri Derneği

Türk Neonatoloji Derneği

Anne Bebek Sağlığı Vakfı

Anne ve Çocuk Sağlığını Koruma Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları