Erden Ertürer kimdir?
Prof. Dr. Erden Ertürer kimdir? İşte İstanbul Ulus Liv Hospital Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veren Prof. Erden Ertürer'in biyografisi..

Prof. Dr. Erden Ertürer 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde uzmanlık aldı.

2012 yılında Doçentlik ve El Cerrahisi Uzmanlığı alan  Erden Ertürer 2009 yılında Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK) Yeterlilik Sınavını geçti.

Sırasıyla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzmanlık Öğrencisi Doktor, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Op. Dr. Sait Çiftçi Kamu Sağlığı Merkezi, Op. Dr.       Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi II. Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği, Tabip Asteğmen  Askeri Hastane (30 Yataklı Seyyar Cerrahi Hastane) - Siirt Op. Dr. ,    Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi II. Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği,İstanbul Medipol Üniversitesi Doç. Dr., Medipol Mega Hastanesi, İstanbul Bilim Üniversitesi Doç.Dr. , Şişli Florence Nightingale Hastanesi, İstinye Üniversitesi Doç. Dr.olarak çalıştı. 

Prof. Dr. Erden Ertürer şuanda İstanbul Ulus Liv Hospital  Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veriyor.

Bilimsel danışma kurulu üyelikleri

1-    Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD)

2-    Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (TOTDER)

3-    Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK)

4-    Türk Omurga Derneği(TOD)

5-    Ekstremite Rekonstrüksiyonu Ve İlizarov Yöntemleri Uygulama, Geliştirme Derneği (ASAMİ TÜRK)

6-    AO Alumni Association(AO)

7-    Türk El Ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği

8-    Kalça Diz Artroplasti Derneği

Ödüller

1.    1998 - ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ 100.YIL POSTER OTURUMU - İkincilik Ödülü:Mehmet Tezer, Erden Ertürer, Cüneyt Erken, İrfan Öztürk. Torakolomber vertebra kırıklarının cerrahi tedavisi ve sonuçları. 

2.    2007 – XII. AKİF ŞAKİR ŞAKAR BİLİM ÖDÜLLERİ Klinik Çalışma Dalında üçüncülük ödülü:İrfan Öztürk, Erden Ertürer, Metin Uzun, Şenol Akman, Faik Seçkin. Humerus diafiz kırıklarının konservatif tedavisinde fonksiyonel breys uygulamasının etkinliği. 

3.    2013- ‘OSTEOSYNTHESE INTERNATIONAL 2013’ En iyi poster ödülü: E. Erturer, M. Sonmez, F. Seckin, A. Seker, M. Tezer, I. Ozturk "Radiological outcomes of intramedullary hip nail osteosynthesis of the geriatric population" 

4.    2013 - ’’Erken Başlangıçlı Idiopatik Skolyozda Modifiye Uzayan Rod Tekniği” Başlıklı Çalışma ile Poster Bildiri Dalında Birincilik Ödülü.  Ç.Öztürk, M.Enercan, S.Kahraman, G.Gümüşsuyu,R.E.Ertürer,H.B.Gökçen, R.Soydan,A.Alanay, A.Hamzaoğlu. Ulusal Türk Ortopedi Ve Travmatoloji Kongresi 29 Ekim -3 Kasım 2013, Belek, Antalya

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları