Demet Göğüş kimdir?
Uzman Dr. Demet Göğüş kimdir? İşte Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Anesteziyoloji bölümünde hizmet veren Uzman Dr. Demet Göğüş'ün özgeçmişi...

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezun olan Uzman Dr. Demet Göğüş 2005 yılında yine İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı.

1995 - 1997 yılları arasında  Gaziantep Üniversitesi Tıp FakültesiAnesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı, Yardımcı Doçent Doktor olarak çalıştı. 2006 yılı itibarıyla katıldığı Grup Florence Nightingale Hastaneleri'nde görevini halen sürdürüyor.

2011 yılına kadar Şişli Florence Nightingale Hastaneleri’nde ağırlıklı olarak erişkin ve pediatrik Kalp Damar Cerrahisi Anestezi Bölümü’nde hizmet verdi. Daha sonra Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde sorumlu hekim olarak çalışmaya başladı. .

Her gün yeni şeyler öğrenmenin değerinin bilinci ve İşini sevmenin yapılan işin önemli bir bölümü olduğu inancıyla, görevine halen Gayrettepe  Florence Nightingale Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları