Celalettin Ünver kimdir?
Op. Dr. Celalettin Ünver kimdir? İşte Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veren Op. Dr. Celalettin Ünver'İn özgeçmişi...

1966 yılında Ankara'da doğan Op. Dr. Celalettin Ünver 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa  Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 1996 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nde tamamladı.

1997-2003 yıllarında Amerikan Hastanesi ve MEDİ KBB Merkezinde çalıştı. 2000 yılında Cleveland Clinic’de "Başdönmesi ve Dengesizlik" konusu üzerinde VENG ECOG, BERA, Computerise Dynamic Posturography eğitimleri almıştır.Yine aynı klinikte kafa tabanı cerrahisi ve kulak cerrahisi konusunda fellow olarak bilgi ve deneyım paylaşımında bulunmuştur. Uyku Apne Hastalığı konusunda hipoglossal simulasyon ile Apne cerrahisini Türkiye'de ilk uygulayanlardandır.

Hollanda Amsterdam Üniversitesi ve Hamburg Üniversitesinde Fasyal Plastik Cerrahi konularında eğitim alarak hastalarına çok sayıda başarılı operasyonlar yaptı. 2016 yılına kadar Florence Nightingale ve MEDİ KBB Merkezi'nde çalıştıktan sonra 2016 itibari ile kendine ait klinikte hizmet veriyor.

 İlgi Alanları:

Kafatabanı Cerrahisi

Vestibüler ve Tinnitus Rehabilitasyon

Fasyal PlastikCerrahi Uygulamaları

Uyku Apne Hastalıkları Cerrahi Tedavileri

Orta ve İç Kulak Cerrahisi

Üyelikler 

Türk Akustik Derneği

Prosper MeniereSociety

European Academy OtologyandNeurotologySociety

European FacialPlasticSurgerySociety 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları