Bülent Özçelik kimdir?
Prof. Dr. Bülent Özçelik kimdir? İşte Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Bülent Özçelik'in özgeçmişi..

Prof. Dr. Bülent Özçelik 1994 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde uzmanlık eğitimi , 2011 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi eğitimi aldı. 

2005 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde doçent ünvanına, 2010 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesör ünvanına sahip oldu. 1995 - 2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 2000 - 2002 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 

2002 - 2005 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı,Yardımcı Doçent olarak, 2005 - 2010 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Doçent olarak, 2010 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Profesör olarak göeev yaptı.

Prof. Dr. Bülent Özçelik 2011 yılından bu yana Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde  Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği

Türk-Alman Jinekoloji Derneği

Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği

European Society of Gynecologic Oncology

International Society of Gynecologic Cancer

Türk Tabipleri Birliği

YABANCI DİLLER

İngilizce

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları