Başak Namdar Çelikkan kimdir?
Uzman Dr. F. Başak Namdar Çelikkan kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veren Uzman Dr. F.Başak Namdar Çelikkan'ın özgeçmişi...

Uzman Dr. F. Başak Namdar Çelikkan 2002 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını 2006-2011 yılları arasında Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Bu dönem içinde Bakırköy Yeni Mahalle Doğum Evi’nde, Süleymaniye Doğum Evi’nde, Şişli Etfal Devlet Hastanesi’nde görev aldı.

İstanbul Bilim Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde çalıştı. Mecburi hizmetini Trabzon Araklı Devlet Hastanesi’nde yapan Uzm. Dr. Başak Namdar Çelikkan, 1,5 yıl kaldığı süre içerisinde 30 Yataklı Çocuk Servisi’ni kurdu.

2013 yılından itibaren İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nde hizmet veren Uzm. Dr. Başak Namdar Çelikkan, Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı.

İlgi Alanları:

Çocuk Allerjisi

Büyüme ve Gelişme

Çocuk Beslenmesi

Genel Çocuk Hastalıkları

Çocukluk Çağında Aşılama

İştahsız çocuk

Sağlam Çocuk

Anne Sütü ile Beslenme

Yenidoğan İzlem

Üyelikler

Türk Tabipler Birliği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları