Mustafa Tonguç İşken Kimdir?
Medical Park Kocaeli Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi biriminde hizmet veren Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken Kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken Kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken, 1969 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken, Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimine başladı. 2000 yılında Kocaeli Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent, 2009 yılında Doçent oldu. 2012 yılında Ağız Yüz Çene Cerrahisi yan dal uzmanlığını aldı. 

Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken, 2015 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde Profesör unvanına sahip oldu. Türkiye Bilimler Akademisi’nden 3 defa Bilim Teşvik Ödülü alan Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken, 35 uluslararası makale, 4 kitap yazdı. Ayrıca yurt içi ve yurtdışında bilimsel tebliğler, kitap bölümleri, bilimsel çalışmalar, konuşmalar ve makalelerden meydana gelen 100’den fazla bilimsel çalışmasu bulunmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak akademik çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Mustafa Tonguç İşken, Medical Park Kocaeli Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi biriminde hizmet vermektedir. 

Uzmanlık Alanları: Ağız yüz çene cerrahisi, Yüz estetik cerrahisi, Meme cerrahisi, Estetik Meme Cerrahisi, Hücre tedavileri, Kök hücre uygulamları, Yağ dokusu nakilleri, PRP, Deri kanserleri teşhis ve tedavisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları