Cem Alhan kimdir?
Prof. Dr. Cem Alhan kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Kardiyovasküler Cerrahi bölümünde hizmet veren Prof. Dr.Cem Alhan'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Cem Alhan 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1991 yılında Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimi aldı. 

1997 yılında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yardımcı doçent ünvanına, 2010 yılında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi profesör ünvanına sahip oldu. 

1986 - 1991 yılları arasında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Asistan Doktor olarak, 1991 - 1997 yılları arasında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başasistan olarak, 1997 yılında  Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi'nde, 1997 - 1998 yıllarında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doçent olarak, 1998 - 1999 yıllarında Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Klinik Şef olarak çalıştı. 

Prof. Dr. Cem Alhan 1999 yılından bu yana Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Kardiyovasküler Cerrahi bölümünde hizmet vermeye devam ediyor.

ÜYELİKLER

Türk Kardiyovasküler Cerrahi Derneği (TKCD)

European Association for Cardiothoracic Suregry (EACTS)

European Society for Cardiovascular Surgery (ESCVS)

The Cardiothoracic Surgery Network (CTSNET)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları