Umut Barbaros Kimdir?
Prof. Dr. Umut Barbaros kimdir? Emsey Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Umut Barbaros hakkında tüm bilgiler...

Prof. Dr. Umut Barbaros Kimdir?

Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Umut Barbaros, 1984-1987 yılları arasında Naip Hüseyin Ortaokulu'nu, 1987-1990 yılları arasında Antalya Anadolu Lisesi'ni okudu. 1997'de Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi bölümünü bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda ihtisasını tamamladı. Prof. Dr. Umut Barbaros, 2006-2007 tarihlerinde İtalya'da yer alan University of Catania'da "Minimal İnvaziv Cerrahi ve Yeni Teknolojiler Yüksek Lisans Programı" eğitimini aldı. 2008-2009 tarihlerinde yine aynı üniversitenin misafir öğretim görevlisi olarak dersler vermiştir.

Prof.Dr. Barbaros, Strazburg ve San Diego’da “Robotik Cerrahi“, Halle ve Pisa’da “İleri Tiroid Cerrahisi“, Paris ve Roma’da “Bariatrik Cerrahi” eğitimleri alarak, 2008'de doçentlik, 2014'te profesörlük ünvanına sahip olmuştur. Prof. Dr.Umut BARBAROS, çalışmalarına Emsey Hastanesi'nde ve kendi muayenehanesinde devam etmektedir.


Üyelikler

Türk Cerrahi Derneği

Türk Obezite Cerrahisi Derneği

Uluslararası Obezite Cerrahisi Federasyonu

Endokrin Cerrahi Derneği

Travma ve Acil Cerrahi Derneği

Türk Hepato- Pankreato Bilier Cerrahi Derneği

Ulusal Endoskopik- Laparoskopik Cerrahi Derneği

Fleboloji Derneği

Endokrinolojide Diyalog Derneği

Avrupa Endokrin Cerrahları Derneği ( European Society of Endocrine Surgeons)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları