Mehmet Ümit Ergenoğlu kimdir?
Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu kimdir? İşte Bayrampaşa Kolan International Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu'un özgeçmişi..

Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu ,1990-1996 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Doktor, Araştırma Görevlisi, 1997-1999 Byılları arasında Baylor College of Medicine, Houston, Texas – A.B.D.  Department of Cardiovascular Surgery Araştırma Görevlisi (Research Fellow), 1999-2002 yılları arasında Cleveland Clinic Foundation, Cleveland, Ohio – A.B.D. Department of Cardiovascular Surgery Klinik Asistan (Clinical Fellow) olarak eğitimini tamamladı.

Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu 2002-2005 yılları arasında Florence Nightingale Hastanesi'nde, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü Operatör Doktor olarak, 2003-2004 yılları arasında O.L.V. Clinic, Aalst – Belçika, Department of Cardiovascular Surgery Operatör Doktor olarak (Clinical Fellow), 2005-2007 yılları arasında Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, İstanbul, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü Operatör Doktor olarak, 2007-2012 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Yrd.Doç.Dr. olarak, 8/2011-2012 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcılığı'nda ,2012 yılında Yeditepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kalp ve Damar Cerrahisi olarak A.B.D., 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi / Medical Park Göztepe Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi olarak çalıştı. 2014 yılında  Kolan International Hospital'da çalışmaya başlayan Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu halen görevine devam ediyor.

İlgi Alanları

Yetişkin kalp cerrahisi (aort ve mitral kapak onarımı, küçük kesiden kalp cerrahisi)

Aort anevrizma ve disseksiyonlarının endovasküler tamiri

Periferik damar cerrahisi

Varis cerrahisi (kesi yapmadan lazer, radyofrekans, buhar ile tedavileri)

Derin ven trombozu ve endovasküler tedavi yöntemleri (mekanik ve kimyasal yöntemlerle pıhtı eritilmesi)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları