Mazhar Çelikoyar kimdir?
Op. Dr. Mazhar Çelikoyar kimdir? İşte İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Op. Dr. Mazhar Çelikoyar'ın özgeçmişi...

1959 yılında İzmir'de doğan Op. Dr. Mazhar Çelikoyar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1982’de mezun olduktan sonra, mecburi hizmetini yapmış, daha sonra Şişli Etfal Hastanesi’nde başladığı Kulak-Burun-Boğaz ihtisasını Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda tamamlayarak 1989 yılında KBB uzmanlığını aldı.

 Op. Dr. Mazhar Çelikoyar, 1989-1993 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesi KBB Kliniği’nde başasistan, 1993-1997 yılları arasında şef muavini olarak eğitim verdi. 1992-1996 yıllarında yurtdışında; Fransa’da Institut Gustave Roussy’de gözlemci ve yine Fransa’da, Suresnes’de Hopital Foch’ta Professeur Frederic Chabolle’un kliniğinde College de Medicine bursiyeri asistan hekim olarak görev yaptı.

ABD’de bulunan Indianapolis’te Head & Neck Surgery Associates tarafından 1992 yılında üç ay gözlemci, 1994 yılında sekiz ay süreyle araştırmacı ve 1995-1996 yılları arasında klinik fellow olarak Baş-Boyun Cerrahisi ve Yüz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi dallarında son derece prestijli bir eğitim programı olan ve çok ileri cerrahi tekniklerinin uygulandığı “fellowship” eğitimini aldı. Op. Dr. Mazhar Çelikoyar 1997 yılında İstanbul Cerrahi Hastanesi Kulak Burun Boğaz kliniğini kurdu.

Op. Dr. Çelikoyar, 2013’ten bu yana İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde çalışıyor ve İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doç. Dr. olarak çalışmalarına 2014 yılında başladı.

İlgi alanları:

Baş-Boyun Cerrahisi

Baş-Boyun Tümörleri Cerrahisi

Tiroid Cerrahisi

Tükürük Bezleri Cerrahisi

Yüz Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi

Burun Estetik Cerrahisi

Yüz Plastik Cerrahisi

Rekonstrüktif Cerrahi

Yüzde Dolgu ve Kemonöroblokaj

Travma Cerrahisi

Burun

Solunum Cerrahisi

Sinüzit Cerrahisi

Klinik Rinoloji

Çocuklarda Burun Tıkanıklıkları

Uykuda Solunum Güçlükleri ve Horlama

İleri Uyku Apnesi Cerrahisi

Minimal İnvaziv Uyku Cerrahisi

Genel KBB

Üyelikler

İstanbul Tabip Odası

Türk Otolaringoloji Baş-Boyun Cerrahisi Derneği

Yüz Plastik Cerrahisi Derneği

İstanbul KBB-BBC Uzmanları Derneği

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları