Lale Seren kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Lale Seren kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi Lale Seren'in özgeçmişi...

1988 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1988 – 1993 yılları arasında mecburi hizmet görevini yaptıktan sonra, 1993 – 1997 yıllarında T.C. Sağlık Bakanlığı Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık Eğitimini tamamladı. 

1997 – 2016 tarihleri arasında aynı hastanede Uzman Doktor olarak Acil Servis / Poliklinik Sorumlusu olarak ve asistan eğitiminde  görev aldı. Aynı zamanda Kalite Birim Temsilciliği ve T.C. Sağlık Bakanlığı Anne Sütü Teşvik ve Uygulama Eğitimci Eğitimcisi görevlerini üstlendi. 2009 – 2011 yıllarında Anadolu Üniversitesinde  Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans, 2010 – 2011 yıllarında Beykent Üniversitesinde Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği Yüksek Lisans ve 2009 – 2013 yıllarında da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans eğitimlerini tamamladı. 

2016 – 2017 yılları arasında Okan Üniversitesi ve Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D'da Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmış olup, 2017 Eylül ayından itibaren Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi Tıp Merkezinde  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde çalışmaya başladı.

İlgi Alanları:

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Sağlam Çocuk İzlemi

Bebek Beslenmesi

Anne Sütü Danışmanlığı

0 – 2 Yaş Bebek Beslenmesi

Tamamlayıcı (Ek) Gıdaya Geçiş

Aşılar

Çocukluk Çağı Enfeksiyon Hastalıkları

Antibiyotik Kullanım İlkeleri

D vitamini ve Kullanıldığı Alanlar

Çocuk ve Ergenlerde Vitamin Desteği

Ambulatuar Pediatri

Üyelikler

İstanbul Tabip Odası

Türk Pediatri Kurumu

Milli Pediatri Kurumu

Zeynep Kamil Anne ve Çocuk Sağlığını Koruma Derneği

Türk Toraks Derneği

Viral Hepatitle Savaşım Derneği

Türk Tabipler Birliği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları