Kenan Coşkun kimdir?
Op. Dr. Kenan Coşkun kimdir? İşte Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) bölümünde hizmet veren Op. Dr. Kenan Coşkun'un özgeçmişi...

Op. Dr. Kenan Coşkun Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1984 yılında Tıp eğitimine başladı. 1990 yılında Ankara Tıp Fakültesi'nden mezun olarak aynı yıl Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda başladığı Nöroşirürji eğitimini Aralık 1996 tarihinde tamamladı. 

SB İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Uzman Doktor olarak çalışmaya başlayan Dr. Coşkun, Şubat 2011'de devlet hizmetinden istifa ederek ayrıldı. 2011 - 2014 yılları arasında Fatih Üniversitesi Sema Araştırma Uygulama Hastanesi’nde ki çalışma süreci sonunda 2014 yılında istifa ederek, Çengelköy Medivia Hastanesi’ nde ve eş zamanlı olarak Arnavutluk’ta Tiran şehrinde Medivia Clinic’de çalıştı. 

Daha sonra 2016 yılından itibaren Central Hospital’da görev yaptı. Ekim 2017 tarihinden itibaren Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi’nde Beyin Cerrahisi’ndeki görevine başladı. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça bilmektedir.

İlgi Alanları:

Kranial Cerrahiler (Kranial Vasküler Cerrahi, Beyin Tümörleri, Epilepsi Cerrahisi, Hidrosefali, Hipofiz Adenomları)

Spinal Cerrahi (Omurilik Cerrahisi) (Bel Fıtığı ve Cerrahisi, Boyun Fıtığı ve Cerrahisi, Omurilik Kanalı Darlığı, Omurilik Tümörleri)

Periferik Sinir Cerrahisi (Sinir Sıkışmaları (Torasik Çıkış Sendromu, Ulnar sinir tuzaklanması, Karpal Tünel Sendromu, Piriformis Sendromu, Peroneal Sinir tuzaklanması, Tarsal tünel Sendromu))

Periferik Sinir yaralanmaları

Pediatrik Nöroşirürji (Hidrosefali, Tethered Cord Anomalisi, Ayrık Omurilik Sendromu, Kafada Şekil Bozuklukları, Myelosel, Meningomyelosel)

Üyelik

Türk Nöroşirurji Derneği

Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği

Türk Tabipleri Birliği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları