Gülçin Talay kimdir?
Uzm. Dr. Gülçin Talay kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet veren Uzm. Dr. Gülçin Talay'ın özgeçmişi...

1968 yılında doğan Uzm. Dr. Gülçin Talay İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık Eğitimini tamamladı. İngiltere Leeds General Hospital'da Adolesan Endokrinoloji bölümünde observer olarak bulundu.

1999-2016 tarihleri arasında Özel Academic Hospital'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. Dr. Gülçin Talay 2016 Haziran ayından itibaren Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde çalışıyor.

Dr. Gülçin Talay, Uzmanlık tezini "Jüvenil Romatoid Artritli Çocuklarda Osteopeni Araştırılması" konusunda yaptı. İstanbul Tabip Odası, Türk Pediatri Kurumu ve Türk Toraks Derneği üyesi olan Talay meslek yaşamı süresince çok sayıda kongre, Yenidoğan Resüsitasyon ve Çocuk Hastalıkları Acil kurslarına katıldı.

İlgi Alanları:

Beslenme ve Obezite

Çocuk ve Ergen psikolojisi

Sık Tekrarlayan Ateş ve Öksürük

Sağlıklı Çocuk Takibi ve Koruyucu Hekimlik

Üyelikler

Türk Pediatri Derneği

Türk Toraks Derneği

İstanbul Tabip Odası

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları