Gizem Görmüş kimdir?
Dyt. Gizem Görmüş kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde beslenme ve diyet bölümünde hizmet veren Dyt. Gizem Görmüş'ün özgeçmişi...

1993 İstanbul doğumlu olan Dyt. Gizem Görmüş 2011 yılında Kartal Sabiha Gökçen Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi’ni bölüm beşinciliği ile bitirdikten sonra, 2013 yılında Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O Gıda Kontrol ve Analiz Bölümünü okul birincisi olarak bitirdi. 

2017 Yılında Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü Onur öğrencisi olarak bitirdikten sonra Okan Üniversitesi Uygulamalı bilimler Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden Çift Anadal Programı (Double Major Undergraduate Program) yaparak Diyetisyen&Executive Chef ünvanını aldı.

2010-2011 yıllarında Stajyer Gıda teknikeri ve Gıda teknikeri olarak Kozyatağı Kalite Sistem Laboratuvar Grubunda gıda üretimi uygunluk analizleri, fiziksel ve kimyasal analizler ile AR-GE çalışmalarına destek vermiştir. 2013 yılında Maret A.Ş üretim ve analiz süreçlerini yakından takip etmiştir. 2015 yılında Bilim ve Eğitim Federasyonu tarafından 6 aylık eğitim sonucunda İç Denetçi ünvanı aldı.

2016 yılında Stajyer Diyetisyen olarak göreve Başladığı Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde şu an Diyetisyen Executive Chef olarak danışanlarına ve yataklı hastalara hizmet vermektedir. Aynı zamanda Moda Deniz Kulübü Modactive Fitness Center'da kulüp danışanlarına beslenme danışmanlığı yapıyor.

İlgi Alanları:

Gıda kontrol ve analizleri

Gıda teknolojisi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Metabolik Sendromda Beslenme Tedavisi

Obezite Tedavisi

Klinik Beslenme Tedavisi

Diyabette Beslenme Tedavisi

Onkolojik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

Kalp Hastalıklarında Beslenme Tedavisi

Sporcu Beslenmesi

Yeme Davranışı Bozukluklarında Beslenme Tedavisi

Gebe ve Emziren Anne Beslenmesi

Çocukluk Döneminde Beslenme

Kronik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

Toplu Beslenme Sistemleri

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları