Fikret Kutlu kimdir?
Uzm. Dr. Fikret Kutlu kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Anesteziyoloji bölümünde hizmet veren Uzm. Dr. Fikret Kutlu'nun özgeçmişi...

1955 yılında İstanbul'da doğan Uzm. Dr. Fikret Kutlu 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Anesteziyoloji ve Reanimasyon ihtisasını 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Anesteziyoloji Ana Bilim Dalı’nda tamamladı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1989-2001 yılları arasında Klinik Şef Yardımcısı, 2001-2006 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Klinik Şefi olarak görev yaptı. Bu sürede pek çok anestezi uzmanının yetişmesine katkıda bulunmuş, mesleki derneklerde ve bilimsel ortamlarda aktif olarak yer almış, anestezinin yanı sıra yoğun bakım ve ağrı tedavisi konusunda çalışmalar yaptı.

Kemoterapi amaçlı venöz port uygulamaları özel ilgi alanı olmuş, çok sayıda hastaya başarı ile venöz port uygulamıştır. Dr. Fikret Kutlu, 1989’daki kuruluşundan bu yana yarı zamanlı olarak Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde çalıştı. 2007 yılından itibaren de Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesin’de Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Bölüm sorumlusu olarak görev yapıyor.

İlgi Alanları:

Anestezi 

Yoğun  Bakım 

Venöz Port Ağrı 

Tedavisi

Üyelikler

TTB İstanbul Tabip Odası

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Yönetim Kurulu üyesi (6. Dönem)

Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği

Türk Yoğun Bakım Derneği (Bir dönem YK üyesi)

Türk Kanser Derneği (Bir dönem başkan, Üç dönem YK üyesi)

Rejyonel Anestezi Derneği

Klinik Enternal Parenteral Nütrisyon Derneği (KEPAN)

Europan Society of Anesthesiology (ESA)

The Europan Society of Regional Anesthesia & Pain Therapy (ESRA)

Europan Society of Paranteral and Enteral Nutrition (ESPEN)

Europan Resuscitaion Council (ERC)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları