Feyzi Elez kimdir?
Op. Dr. Feyzi Elez kimdir? İşte Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz bölümünde hizmet veren Op. Dr. Feyzi Elez'in özgeçmişi...

1968 yılında İstanbul'da doğan Op. Dr. Feyzi Elez 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni ikincilik derecesi ile bitirdi.KBB ihtisasını Şişli Etfal Hastanesi' nde tamamladıktan sonra 1 yıl süre ile uzman olarak görevine devam etti. 

1997 yılında ME-Dİ KBB Merkezi'nde ve Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde staff hekim olarak görev yapmaya başladı.2000 yılında University of Mount Sinai' da sinüs cerrahisi ile ilgili eğitim almış, Laryngeal Electromyography adlı yazısı NORTH AMERICA Voice Disorders bölümünde site edilmiştir.

Yerli ve yabancı olmak üzere 40 yayını mevcuttur. Ayrıca 'Horlama ve Obstrüktif Uyku Apnesi' adında iki kitap yazdı.Yerli ve yabancı çok sayıda kongrelere katıldı. Ayrıca Obstrüktif Uyku Apne Cerrahisi'nde İleri Cerrahi Teknikler adında yıllık düzenlenen uluslararası toplantının organizatörlüğünü yaptı ve konuşmacı olarak iştirak etti.

Dr. Feyzi Elez 2015 yılından itibaren Grup Florence Nightingale Hastanleri bünyesinde görev yapıyor.

İlgi Alanları:

Sinüs Hastalıkları

Ses Teli Hastalıkları

Horlama ve Apne

Baş Dönmesi

Üyelikler

 European Laryngological Society

 Türk Kulak Burun Boğaz Derneği

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları