Eyüp Bakmaz kimdir?
Op. Dr. Eyüp Bakmaz kimdir? İşte Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veren Op. Dr.Eyüp Bakmaz'ın özgeçmişi...

1962 yılında Adana'da doğan Op. Dr. Eyüp Bakmaz 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 1996 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda tamamladı.

1985 - 1987 yılları arasında Trabzon Maçka'da Pratisyen Hekim olarak mecburi hizmetini yaptı. 1987 - 1991 yıllarında Adana Reşat Bey Sağlık Ocağında Pratisyen Hekim olarak, 1992 - 1996 yıllarında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD Asistan Hekim olarak, 1996 - 1997 yıllarında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD Baş Asistan Uzman Doktor olarak çalıştı.

1997 yılından beri Grup Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde  Gayrettepe Hastanesi'nde görev yapıyor. Özellikle kalça ve diz protezleri(artroplasti), spor yaralanmaları ve diz artroskopisi ve travmatoloji ile ilgilenmektedir. İngiltere ve ABD'de bir çok kez mesleki eğitim amacıyla kurslara katılmış ve eğitim aldı.

İlgi Alanları:

Kalça Diz Artroskopisi

Spor Yaralanmaları ve Diz Artroskopisi

Travmatoloji

Üyelikler

Türk Tabipler Odası

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği

Asami türk

Efort

Ccjr

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (aRTROPLASTİ ŞUBESİ)

Sıcot 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları