Evrim Göde Öğüten kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Evrim Göde Öğüten kimdir? İşte Şişli ve Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Psikiyatri (Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) bölümünde hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi Evrim Göde Öğüten 'in özgeçmişi...

1983 yılında Konya'da doğan Dr. Öğr. Üyesi Evrim Göde Öğüten 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Psikiyatri ihtisasını 2012 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde tamamladı. 

Asistanlığı sırasında 2010-2011 yılları arasında Almanya'nın öncü Üniversitelerinden Ruhr Üniversitesi’ne bağlı LWL Psikiyatri Hastanesi’nde Prof. Dr. Martin Brüne'nin yanında gözlemci hekim ve araştırmacı olarak Transkranyal Manyetik Stimulasyon çalışmasını sorumlu araştırmacı olarak yürütmüş; hasta grup görüşmelerine ve terapilerine katılmıştır. Uluslar arası nörobilim doktora programında dersler almış, çalışmalara eşlik etti.

2012 yılında Psikiyatri Uzmanı olduktan sonra Tatvan Devlet Hastanesi'nde 2012-2014 yılları arasında mecburi hizmet görevini tamamlayıp, 2014 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiaytri Anabilim Dalında Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. Halen Dr. Öğr. Gör. olarak, İstanbul Bilim Üniversitesi Şişli Florence Nightangale Hastanesi’nde Psikiyatri uzmanı ve Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor.

İlgi Alanları:

Genel Psikiyatri Polikliniği

Anksiyete Bozuklukları

Duygudurum Bozuklukları

Psikotik Bozukluklar

Geropsikiyatri

Psikosomatik Hastalıklar ve Ağrı

Uyku Bozuklukları

Tükenmişlik Sendromu

Konsultasyon ve Liyezon Psikiyatrisi

Üyelikler

Türkiye Psikiyatri Derneği

Türk Nöropsikiyatri Derneği

Türk Tabipler Birliği-İstanbul Tabip Odası

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları