Eftal Güdemez Kimdir?
Prof. Dr. Eftal Güdemez kimdir? Amerikan Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, El ve Mikrocerrahi Ünitesi'nde hizmet veren Prof. Dr. Eftal Güdemez hakkında tüm bilgiler...

Prof. Dr. Eftal Güdemez Kimdir?

Prof. Dr. Eftal Güdemez, 1970 yılında Gaziantep'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamlayan Prof. Dr. Güdemez, 1987-1993 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993-1998 yılları arasında SB Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde uzmanlığını yapan Prof. Dr. Güdemez, 1995-1996 yılları arasında Amerikan Hastanesi El ve Mikrocerrahi Bölümü'nde El Cerrahisi, 1997-1998 yılları arasında The Cleveland Clinic Foundation Department of Plastic and Reconstructive Surgery, OH, USA'de Mikrocerrahi asistanlığı yaptı.   

1999'da İstanbul Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde ortopedi uzmanı olarak askerlik hizmetini yapan Prof. Dr. Eftal Güdemez, 2000-2004 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yaptı. 2004'te Doçent olan Prof. Dr. Eftal Güdemez, 2005'te American Society for Surgery of the Hand Traveling Fellowship Programı kapsamında San Antonio Hand Center, San Antonio TX; Department of Hand Surgery, Mayo Clinic, Rochester, MN; ve Department of Plastic Surgery, Washington University, St. Louis, MO USA'de çalışmalarda bulundu. Avrupa El Cerrahisi Derneği ve Federasyonu El Cerrahisi Diploması sahibi olan Prof. Dr. Güdemez'in Uluslararası dergilerde basılmış otuza yakın makalesi, kırka yakın uluslararası kongre tebliği var. Prof. Dr. Eftal Güdemez, 2004 yılından beri Amerikan Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, El ve Mikrocerrahi Ünitesi'nde hizmet vermektedir.


Üyelikler:

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği, 

Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği, 

Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği, 

American Society for Surgery of the Hand (ASSH), 

Europian Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (EFORT), 

International Society of Orthopedic Surgery and Traumatology (SICOT)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları