Ebru Özgönenel kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Meltem Erik Uygur kimdir? İşte Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Nükleer Tıp Merkezi bölümünde hizmet veren Dr. Öğr. Üyesi Meltem Erik Uygur'un özgeçmişi...

1974 yılında doğan Dr. Öğr. Üyesi Meltem Erik Uygur 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.  Nükleer Tıp ihtisasını 2005 yılında Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. 

Bu tarihten sonra Marmara Nükleer Tıp Grubuna katılan Dr. Öğr. Gör.  Ebru Özgönenel, Nişantaşı Şubesi'nde, International Hospital ve Avrupa Şafak Hastanesi‘nde Onkolojik ve Kardiyak PET, Kardioloji, Onkoloji, Kas-İskelet, Nefroloji, Nöroloji ve Pediatri başta olmak üzere tüm Nükleer Tıp alanlarında  yoğun olarak hizmet verdi.

Dr. Öğr. Gör.  Ebru Özgönenel 2013 yılından itibaren Şişli Florence Nightingale Hastanesi‘nde Nükleer Tıp alanında çalışıyor.  Aynı zamanda  2014 yılından beri  İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nde ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu‘nda çağdaş güncel bilgi düzeyinde, sevgi, ilgi ve sorumlulukla  tıp doktoru ve nükleer tıp teknisyeni yetiştirmeye devam ediyor.

İlgi Alanları:

Kardiyolojik

Onkolojik

Pediatrik

Nörolojik Nükleer Tıp Uygulamaları

Nükleer Tıp Eğitmenliği

Üyelikler

Türk Tabipleri Birliği

Nükleer Tıp Derneği

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları