Cihan Şahin kimdir?
Doç. Dr. Cihan Şahin kimdir? İşte Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi'nde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Cihan Şahin'İn özgeçmişi...

Doç. Dr. Cihan Şahin 1979 yılında Eskişehir’de doğdu. 2003 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2006 senesinde GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi’nde ihtisasa başladı. 

Uzmanlık eğitimi süresince bir çok bilimsel çalışma ve projelerde görev aldı ve 2011 yılında ihtisasını tamamladı. Aynı yıl Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin düzenlemiş olduğu uzman ve asistan araştırma yarışmalarında iki adet ikincilik ödülü aldı. Dr. Özge ERGÜN ile beraber el cerrahisi alanında geliştirdikleri yeni bir cerrahi teknik 2013 yılında Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği tarafından yapılan uzman araştırma yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü, ayrıca bu tekniği yurt dışında saygın el cerrahisi toplantılarında sundu. 

Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 2015 yılı yarışmasında katılmış olduğu çalışmalar birisi asistan bildiri yarışması diğeri proje yarışması olmak üzere iki adet birincilik ödülü aldı. 2017 yılında girdiği sınavda başarılı olarak doçent ünvanı aldı. Temmuz 2017 Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde çalışmaya başladı. 

Nisan 2018 tarihinden itibaren Ataşehir Florence Nightingale Hastanesinde çalışmaya başladı. Yurt dışı bilimsel dergilerde yayımlanmış 51 adet uluslararası yayını bulunmaktadır. Uluslararası toplantılarda sunulan 37 adet, ulusal toplantılarda sunulan 102 adet bildirisi bulunmaktadır. Dr. Cihan Şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgi Alanları:

Rinoplasti (Burun estetiği)

Yüz Germe

Göz Kapağı Cerrahisi

Estetik Meme Cerrahisi (Meme büyütme/dikleştirme/küçültme)

Meme Onarım Cerrahisi (Kanser nedenli alınan göğüs onarımı)

Karın Germe

Jinekomasti (Erkekte meme büyüklüğü)

Kulak Estetiği

Kol ve Uyluk Germe

Cerrahi Olmayan Estetik Girişimler

Üyelikler

Türk Tabipler Birliği

Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Derneği

Türk Plastik Rekostrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği

Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği

Archives of Clinical and Experimental Surgery (ACES)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları