Cem Zeybek kimdir?
Op. Dr. Cem Zeybek kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde hizmet veren Op. Dr. Cem Zeybek'in özgeçmişi...

Op. Dr. Cem Zeybek 1964 yılında İzmir'de doğdu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamladı. Aynı yıl Fransa'da ihtisas giriş sınavını kazanarak Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi ihtisasina başladı ve 1995 yılında Toulouse Paul Sabatier Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Servisi'nden ihtisasını adı.

Prof.Dr. Michel COSTAGLIOLA ve Prof. Dr. Jean-Pierre CHAVOIN'in öğrencisidir. Aynı yıl Fransız Plastik Cerrahlar Birliği ( Collège Français de Chirurgie Plastique, Reconstructrice et Esthétique) sınavını da başarıyla geçen Dr. ZEYBEK, Fransa'da Auxerre bölge hastanesinde çalışmış, askerlik görevini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi servisi ve muayenehane hekimliği olmak üzere, bir süre Türkiye'de görev yaptı.

Sonra tekrar Fransa'ya döndüve Nancy Üniversite Hastanesi'nde çalıştı. 2010 yılında ONEP'te Prof. Dr. Onur EROL'un yanında "fellowship" yapan Dr. Zeybek çalışma zamanını Türkiye ile Fransa arasında paylaştırıyor.

Op. Dr. Cem Zeybek şuanda Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde hizmet vermeye devam ediyor.

İlgi Alanları:

Meme Büyütme

Meme Dikleştirme

Meme Küçültme

Meme Rekonstrüksiyon

Ameliyatlı ve Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemleri 

Saç Ekimi

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları