Bülent Baysal Kimdir?
Prof. Dr. Bülent Baysal kimdir? İstanbul Florence Nightingale Hastaneis Tüp Bebek Merkezi'nde görevine devam eden Prof. Dr. Bülent Baysal hakkında tüm bilgiler...

Prof. Dr. Bülent Baysal Kimdir?

Prof. Dr. Bülent Baysal, 13 Mayıs 1961 yılında Aydın'da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İzmir Maarif Koleji'nde (Bornova Anadolu Lisesi) tamamlayan Prof. Dr. Baysal, 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 

1987'de Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanan Prof. Dr. Bülent Baysal, İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi aldı. 2002'de aynı klinikte Profesör kadrosuna atandı ve 2014'e kadar öğretim üyesi olarak görevde bulundu.

Üreme Tıbbi ve Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve American Society of Reproductive Medicine Derneği üyesi olan Prof. Dr. Baysal, yurtdışı kliniklerinde tüp bebek ve endoskopik cerrahi alanında çalışmalar yürütmüştür. 

İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dersler veren Prof. Dr. Bülent Baysal, 8 yıldır çalıştığı İstanbul Florence Nightingale Hastaneis Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek tedavisi, laparoskopik, histeroskopik operasyonlar yaparak, görevine devam etmektedir.


İlgi Alanları:

Tüp Bebek

Endoskopik Cerrahi

Menapoz

Endokrin Bozukluklar


Üyelikler:

Türkiye İnfertilite Vakfı

Türk Jinekoloji Derneği

Türk Ürojinekoloji derneği 

American Society of Reproductive Medicine 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları